Last Update: 14.05.2020

Dragi colegiparteneri în cadrul proiectului Exploratoriîn lumea emoțiilor,

Din cauza măsurilor de urgență luate în situațiapandemiei de COVID 19 am fost nevoite să decalăm calendarul stabilit inițialde desfășurare a activităților din proiect dar, cu sprijinul dumneavoastră,avem încredere că vom reuși să finalizăm proiectul și în aceste condiții speciale.

Astfel, vătransmitem activitățile ce urmează a fi desfășurate și termenele de realizare:

–         Pânăîn data de 03.06.2020, cadrele didactice vor avea de finalizat prin intermediulmijloacelor media activitățile cu preșcolarii (dacă această activitate nu a fost parcursă până la suspendarea cursurilor);

–         Concursulla nivel de unitate (grădiniță) se va realiza în perioada 03.06.2020 – 05.06.2020;

–         Cadreledidactice care au reușit să parcurgă etapele sus amintite, vă vor transmitedumneavoastră lucrările premiate (desenele copiilor în format electronic –Premiile I, II, III pentru grupele mijlocii și mari), până în data de 10.06.2020;

–          Concursul la nivelul CJRAE din județul dumneavoastră se va desfășura înperioada 11.06.2020 – 12.06.2020;

–          Concursulla nivel regional este stabilită în perioada 22.06.2020 – 24.06.2020 și vărugăm, ca până în data de 19.06.2020 să trimiteți în format scanat lucrările premiatela nivel de județ  (grupa mijlocile șimari – premiile I, II și III);

–         Pânăîn data de  30.06.2020 vom  comunicarea rezultatele concursului;

–         Iulie– August 2020 va avea loc Diseminarea activităților din proiect;

–         Simpozionul”Exemple de bună practică în dezvoltareacompetențelor socio-emoționale la preșcolari” va avea loc în data de10.06.2020Începândde azi,  11.05.2020 este activat formularul de înscriere la simpozion. Se poate participa indirect prin publicarea lucrării învolumul simpozionului cu ISSN sau directprin prezentarea lucrării în cadrul simpozionului care se va desfășura online. Instrucțiunilede editare  a lucrărilor, le atașămacestui mail.

–         Vomreveni înainte de desfășurarea fiecărei etape din proiect cu precizărispecifice și documente necesare (diplome, borderouri, etc).

LINK PENTRU INSCRIEREA LA SIMPOZION: CLICK AICI!

Vă mulțumim mult pentru sprijin și colaborare și vă rugămsă diseminați informația în rândul colegilor și a cadrelor didactice.

Ținem legătura!

Last Update: 14.01.2020

Descarca:

Dragi colegi, Incepand de azi, link-ul pentru inscrierea participantilor in Proiectul ”Exploratoriin lumea emotiilor” (propus CAEN 2020) este activ.

LINK FORMULAR INSCRIERE: CLICK AICI!

CJRAE Cluj implementează în Proiectul ”EXPLORATORI ÎN LUMEA EMOȚIILOR”

SCOP: Prevenția apariției problemelor emoționale și de relaționare socială respectiv optimizarea dezvoltării competențelor socio-emoționale la preșcolari.

Preșcolarii vor realiza desene și colaje, utilizând materiale diverse, fiind încurajați să fie creativi, să coopereze și să exprime liber și personal diferite ipostaze ilustrative ale temei propuse.

Viziteaza pagina proeictului

Concursul se va derula în trei etape:

  • o etapă la nivelul unităților de învățământ,
  • una la nivel județean
  •  a treia la nivel național. La faza națională participă preșcolarii care au fost premiați la nivel județean (premiul I, premiul II și premiul III) din județele: ALBA, ARGEȘ, BACĂU, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOȘANI, Municipiul BUCUREȘTI, BUZĂU, CARAȘ SEVERIN, CLUJ, COVASNA, GALAȚI, GORJ, HUNEDOARA, IALOMIȚA, IAȘI, MARAMUREȘ, MUREȘ, NEAMȚ, OLT, SATU MARE, SĂLAJ, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIȘ, TULCEA, VASLUI, VÂLCEA