Consilierii Sector 2

Consilierii scolari din 2, pentru VOI!

Voi care incercati sa faceti din putin mult, voi care nu lasati sa treaca o zi in zadar!

Suntem aici!

Relaţiile dificile şi cum afectează ele viaţa şcolară

EDUCAȚIE XXI live la Canal 33 cu Ionela Neagoe, în dialog cu Cristina Sima, psihoterapeut, despre relațiile dificile și cum afectează ele viața școlară.

O scurtă istorie in imagini a serviciilor de consiliere şi orientare din România si sprijinul oferit de Eurioguidance România în dezvoltarea acestora. O călătorie minunată de la Bucureşti în toată ţara pentru a descoperi activităţile de consiliere şi orientare de la grădiniţă, ciclul primar, gimnaziu, liceu sau cele oferite în universităţi, prezentate de către profesori-mentori, directori de servicii, practicieni, elevi, studenţi şi părinţi. La mulţi ani Euroguidance România la 20 de ani!

  • DIGI24 HD. JURNAL PENTRU COPII. 13.11. 2016, Ora 09.30.

Despre cabinetele de asistenta psihopedagogică, centrele de logopedie, despre profesorii consilieri școlari și profesorii logopezi.

20.11.2015 – Sedinta metodica a profesorilor consilieri din sectorul 2

Sedinta profesorilor consilieri din reteaua CMBRAE. 16.01.2015

23.05.2014 – Sedinta metodica a prof. consilieri din sectorul 5.

Astăzi 18 iunie 2014, la Adevărul Live de la ora 14:00 vom discuta despre proba de sociologie din cadrul examenului de Bacalaureat 2014. În platou a fost prezentă profesoara Alina Mihaela Suciu, care predă sociologie la Colegiul German “Goethe” din Capitală. Ea a rezolvat subiectul primit de candidaţii din sesiunea specială a Bacalaureatului de anul acesta. „Trebuie să acorde importanţă şi probelor orale, dar probele scrise contează cel mai mult.(), spune Alina Suciu.

16.06.2014. La Adevărul Live am continuat seria meditaţiilor pentru proba opţională de la Bac 2014, cu lecţia la psihologie si cea la economie, susţinute de profesoara şi consiliera şcolară Diana Ioaneş, de la Colegiul Naţional Bilingv “George Coşbuc” din Capitală. Am discutat pe marginea subiectelor primite de liceenii de clasa a XII-a la simularea examenului de Bacalaureat 2014, din primăvara acestui an…